“ЕВРО СТАРТ 2000“ ООД е трудов посредник за осигуряване на персонал от България и от трети страни, желаещи да работят на територията на Европейския Съюз.

Правилният подбор на служители е от основно значение за всяка една организация, което е и причината все повече организации да се доверяват на услугите на специалисти в тази област. Освен подбор, агенцията извършва и посреднически услуги между клиенти и кандидати за работа. В случай на посредничество, ние организираме целия процес по набиране на персонал, като започваме с подбор на кандидатите по документи, след което се осъществяват и директни интервюта. Накрая предлагаме на нашите клиенти най-подходящите и отговарящи на техните изисквания кандидати, като им предоставяме възможността да изберат правилния за тях служител.

Фирма “ЕВРО СТАРТ 2000“ ООД е създадена за да посрещне нуждите на европейските работодатели за подбор на персонал за постоянна и сезонна заетост. Ние ще подберем квалифицитани служители и ще ви помогнем да изведете бизнеса си на високо ниво.